Podads
Podads
Podads
menu

Annoncering i Podads Netværk

Med 3 mio. unikke danske podcastlytninger hver måned, sikrer Podads annoncørerne unik adgang til efterspurgte målgrupper via nogle af de mest attraktive premium podcasts. Uanset om man vil have dækning gennem et mangfoldigt og skaleret publikum eller interagere mere kvalitativt med målgruppen gennem et partnerskab - så har vi produktet.

43%

af podcastlyttere foretrækker reklamer i podcasts frem for andre reklameformer

63%

af lytterne siger, at de har købt noget efter at have hørt en podcastannonce

67%

af lytterne siger, at de husker produkter eller brands fra en podcast annonce

52%

af podcastlyttere værdsætter integrerede samarbejder, hvor indholdet og reklamen passer godt sammen

Podcasts har for længst fundet vej til danskernes hverdag, og deres indflydelse vokser i mediebilledet. Flere effektstudier viser, at podcast øger interesse og købsvilje blandt lytterne, og dermed støtter hele købsprocessen.

Kombiner annonceringsmulighederne i podcastmediet

01 Partnerskab

Et kommercielt partnerskab vil altid være målrettet den respektive podcast og selvfølgelig dennes lyttere. Budskabet skræddersyes i samarbejde med dig som annoncør, formidles af en eller flere af vores premium podcastere og integreres naturligt i podcasten.

Hva Så?!

Eksempel med Colgate

0:00 / 00:00
0:00
00:00

Voksendating

Eksempel med Hinge

0:00 / 00:00
0:00
00:00

Sitter

Eksempel med Wolt

0:00 / 00:00
0:00
00:00

True Story

Eksempel med Politikens Forlag

0:00 / 00:00
0:00
00:00

Hva Så?!

Eksempel med HBO Max

0:00 / 00:00
0:00
00:00

02 Ads

Annoncer i form af produceret audio spots. Med 3 mio. månedlige danske unikke lyttere tilbyder Podads Network en unik adgang til et mangfoldigt og skaleret publikum. Få adgang til efterspurgte målgrupper på tværs af premium podcast - indkøbt direkte eller programmatisk.

Skal vi producere dit spot?

Scandlines

Scandlines spot

0:00 / 00:00
0:00
00:00

Boozt

Boozt spot

0:00 / 00:00
0:00
00:00

TV 2

TV 2 spot

0:00 / 00:00
0:00
00:00

03 Native podcast

Skræddersyet podcast samarbejde, hvor vi, sammen med et brand, udvikler en eksklusiv podcast/podcast episode med fokus på specifikt content. Enten i form af et eksisterende podcast format eller en helt ny podcast.

Astropod

Eksempel med Sinful

0:00 / 00:00
0:00
00:00

Dårligdommerne

Eksempel med Wolt

0:00 / 00:00
0:00
00:00

04 Corporate Podcast

Vi tager højde for jeres behov og udvikler en unik podcast, som kan formidle information, men samtidig forbliver underholdende eller spændende, eller begge dele alt efter, hvad jeres behov er i lige netop jeres virksomhed eller for jeres kunder. Gør f.eks. et internt nyhedsbrev let tilgængeligt og interessant for jeres medarbejdere.

Retail Media

Eksempel med Dentsu

0:00 / 00:00
0:00
00:00

Udvalgte podcasts

Unik annoncøradgang til et stærkt udvalg af de mest populære podcasts

Småt Brændbart

Småt Brændbart

Velkommen til Småt Brændbart – en podcast om ugens kriser med Anna Thygesen.

Anna Thygesen er vært på podcasten sammen med et hold af kompetente, kloge og sjove medværter, som kigger forbi på skift og nørder rundt i nogle af ugens mest spændende, opsigtsvækkende, vilde eller sjove kommunikationskriser.

Småt Brændbart er ‘news commentary’ podcast – det er ikke en journalistisk podcast. Podcasten er derfor analyser og tale om kriser, der allerede har nået medierne eller er ved at breake i dem, fordi det er netop turen i mediemøllen, der er afgørende for hvordan en kommunikationskrise falder ud.

Hva Så?!

Hva Så?!

Hver mandag og torsdag udkommer “Hva så?!” som er mit bud på en podcast. Siden 2017 har jeg gået ture med mennesker jeg beundrer, finder spændende eller bare har noget helt særligt at byde på. Vi har ikke travlt, vi jagter ikke grinet, for det er faktisk ikke en gang et interview, med bare en helt almindelig menneskelig samtale.

Momkind

Momkind

I momkind podcasten sætter vært Majbritt Maria Lundgaard, sammen med et skiftende panel, fokus på alt det, der følger med, når man er nogens mor. Den ubetingede kærlighed, styrken og magien, men i den grad også søvnmanglen, hæmoriderne, bekymringerne, de store svære følelser, den dårlige samvittighed og alt derimellem. Afsnittene tager udgangspunkt i emner, dilemmaer og spørgsmål fra momkinds facebookgruppe, hvor alle kan byde ind.

Sitter

Sitter

Podcasten Sitter – handler om livet – stort og småt, set af to eftertænksomme, selvironiske damer. Vi er godt selskab, vi giver ud af posen, vi er kloge, nysgerrige og frem for alt sjove. Vi er højtuddannede akademikere i eget universitet og har verdens største lommefilosofiske bibliotek fyldt med betragtninger og tanker om alt. Siden vi mødtes i 2012, har vi haft stor lyst til at pille i hinanden hjerner. Vi bliver klogere i hinandens selskab og deler en, til tider, kulsort, humoristisk tilgang, til det meste livet byder os – heldigvis sammen med vores lyttere.

True Story

True Story

True Story er danske og udenlandske kriminalhistorier fra den virkelige verden. En god blanding af True crime, dokumentar og historiefortælling.
Sagerne er genfortællinger af virkelige kriminalsager, som de har været beskrevet i andre medier.
Af hensyn til diskretion kan visse navne være ændret og detaljer være udeladt.
Produceret, redigeret og fortalt af Martin Hylander.

Vanvittig Verdenshistorie

Vanvittig Verdenshistorie

Alexander Janku og Peter Løhde deler en fælles passion for øl, humor og vilde historier. I podcasten Vanvittig Verdenshistorie kombinerer de alle tre elementer.
Hver søndag jagter Alexander og Peter de historier, du ikke finder i historiebogen. Det er de øjeblikke, hvor virkeligheden overgår den vildeste fantasi. Både fra den nærme nutid, fjerne fortid, ind- og udland. Alt sammen fortalt over en kold øl i gode venners lag.
Til sidst bliver historierne vejet op mod hinanden og placeret på Vanvidsbarometeret efter de fem kriterier: Vildskab, LOL-Faktor, Uniqueness, Indflydelse og Extra Spice.

Voksendating

Voksendating

Hvordan er det, at være voksen på et til tider ubarmhjertigt datingmarked, hvor næste date blot er et swipe væk? Det vil værterne Danica og Claudia gøre os klogere på, når de guider os trygt og ærligt igennem deres egne og lytternes datingoplevelser.

Astropod

Astropod

Velkommen til Astropod. En ugentlig podcast om astrologi og andre spirituelle nørderier. Tilrettelæggelse og værter: Marianne Gellert og Amalie Bendixen.

Dårligdommerne

Dårligdommerne

Lyt med når Dårligdommerne, alias Jacob Hinchely, Christopher Andersen og Troels Møller prøver at finde hoved og hale i en lang række danske film. De tre værter holder sig ikke tilbage, og giver danske instruktører og skuespillere verbale dumflade når plot eller skuespil ikke hænger sammen.

Mediano

Mediano

Mediano er lyden af fodbold. Podcast siden 2016.
Fodbold med hovedet. Fodbold til hovedet.

TV 2 DATO

TV 2 DATO

Hver dag giver Dato dig de største, vigtigste og mest opsigtsvækkende nyheder. Dato udkommer alle hverdage klokken 03:15.

Bedøvende Podcast

Bedøvende Podcast

Bedøvende Podcast er med garanti Danmarks mest underholdende podcast. BK, AK og JG tager folket med på de sjoveste episoder, og dykker ned i nogle af de mest bedøvende emner i, og udenfor, Danmarks grænser.
Udover de tre mest bedøvende podcast-værter i Danmark, kan i selvfølgelig også se frem til nogle af de mest bedøvende gæster i landet.
DET BEDØVENDE HABEBEEEEEEE!

Parforhold #UdenFilter

Parforhold #UdenFilter

I Parforhold #UdenFilter snakker selvværdsscoach Louise Luckow og parterapeut, sexolog og antropolog Julie Houe om alt hvad parforholdet indebærer, uden filter! Alle oplever til tider svære udfordringer i parforholdet og derfor deler vi åbent og ærligt ud af vores egne erfaringer i vores parforhold, så færre af jer skal føle sig afmægtige og alene! Vi kommer omkring kommunikation, opvækst, traumer og intimitet, og vigtigst af alt, hvordan man kan skabe en dybere forbindelse, mere nærhed og ikke mindst en større tryghed i sig selv og i sit parforhold! Intet er perfekt og alt er råt og ærligt!

TV 2 Skyggesiden

TV 2 Skyggesiden

Skyggesiden er TV 2s krimipodcast, der dækker aktuelle kriminalsager med to af Danmarks mest garvede og vidende krimijournalister Janni Pedersen og Carsten Norton. Hver torsdag giver de lytterne viden, indsigt, baggrund og perspektiv på de største kriminalsager i Danmark.

Tidligere har ‘Skyggesiden’ udkommet med serier som ‘Min seng er et gerningssted’, ‘Mia Skadhauge Stevn-retssagen’, ‘Låst inde for livet’ og ‘Opkald fra dødsgangen’. Der vil fortsat blive udgivet selvstændige serier her i Skyggesidens feed.

Aktieuniverset

Aktieuniverset

Din go-to investeringspodcast for både den nye og den højkalibrerede investor.

Tech investor, fundmanager og medstifter af NewDeal Invest Mads Christiansen og tidligere badmintonstjerne Mathias Boe følger op på deres observationer i løbet af ugen og giver dig perspektiver fra både dem selv og forskellige eksperter, der kommer på besøg og deler ud af deres viden på aktierelaterede emner.

BrøndbyLyd

BrøndbyLyd

Kom med ind i alle afkroge af verdens smukkeste fodboldklub.

Relevant Podcast

Relevant Podcast

I den her ugentlige podcast har vi tre YouTubere, JK, Krause og Mat, som snakker og diskuterer alt, de føler, er relevant. Så hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan livet som YouTuber er, samt kan holde ud at høre en Chelsea- og to Arsenal fans snakke om fodbold, så er ‘Relevant Podcast’ lige noget for dig!

Fitness M/K

Fitness M/K

Fitness M/K er Danmarks første og største podcast om sports, fitness og træning. Den startede som podcast hos det nu hedengangne Radio24syv, men Fitness M/K lever videre som uafhængig podcast. Følg med PhD Anders Nedergaard aka Dr. Muskel ind i træningens verden, hvor vi snakker sportsvidenskab, bodybuilding, fitness, ernæring, sportsernæring og underlige sportsgrene. Kroppen og alle de ting vi gør ved den for at gøre den større, mindre, hurtigere, vildere farligere har altid fascineret mennesket og nu mere end nogensinde. Tag lidt fitness i ørerne og lyt med.

Frygteligt Fascinerende

Frygteligt Fascinerende

Frygteligt Fascinerende er en podcast om alt det frygtelige, som alligevel fascinerer os. Her nørder værten Maria helt ned i detaljen i nogen af de mest opsigtsvækkende og uhyggelige fænomener og begivenheder i historien.

Out and about SEX

Out and about SEX

Podcast for biseksuelle og homoseksuelle – kort sagt for mænd der har sex med mænd…

Vi kender alle til sex og porno. Men det er yderst sjældent, at vi deler vores dybeste og mest slibrige fortællinger fra sexlivet og ens sexfantasier.

Sex & Porno er ofte skamfuldt og tabubelagt. Det vil journalist og podcastvært Mikkel Kjerri lave om på når han går i dybden og undersøger nysgerrigt de biseksuelle og homoseksuelles sex og livsstil.

Hvert kvartal har vi et nyt tema oppe hvor vi hiver fetisher, trends, kinks og præferencer frem i lyset – og taler åbent, nysgerrigt og sagligt om det og undersøger, hvorfor vi tænder på det, vi gør.

Copenhagen Sundays

Copenhagen Sundays

Updates om FCK fra det største uafhængige medie. Copenhagen Sundays er et fodboldmedie, der primært beskæftiger sig med F.C. København og livet omkring klubben. Vi følger desuden tidligere FCK-spillere og FCK-spilleres landsholdsoptrædener. Vi er et 100% selvstændigt medie, men har et tæt samarbejde med F.C. København, der er Skandinaviens største fanmedie og uden sidestykke det fanmedie med de mest engagerede brugere. Vi har egne journalister og still- og videofotografer, og vi er et godkendt medie i 3F Superligaen og hos DBU og UEFA.

Ludvigs Podcast

Ludvigs Podcast

Velkommen til Ludvigs Podcast. Her inviterer jeg spændende gæster ind, som ved noget om noget.

perfekt Uperfekt

perfekt Uperfekt

Lyt med til podcasten perfekt Uperfekt, når Katrine Gisiger inviterer spændende personligheder ind i hendes podcast, til en snak om alt, hvad livet indebærer. Her bliver der blandt andet snakket om angst, stress, skam, selvværd, sex, forhold, vægttab og sundhed.

Bagstiv

Bagstiv

De to erfarende komikere Uffe Holm og Torben Chris er bagmændene i “Bagstiv”, som er et godt alternativ til DR-serien “Bagklog”.
Podcasten “Bagstiv” ser sig selv som den sidste censurfri zone, og forsøger at ramme “dagen derpå”-stemning, hvor tanker til tider kommer ud af munden, før de er helt færdigbagt i hjernen.
Samtaleemnerne er ikke researchet. Podcasten er ment som ren hygge samtale, som du kunne være en del af, hvis du vågnede op med Uffe og Torben dagen efter en brandert.

Brian Mørk Show

Brian Mørk Show

Brian Mørk har komikere, kollegaer og karakterer i studiet. Og det er ikke engang løgn.

Wichmaskinen

Wichmaskinen

Morten Wichmann har sat mikrofoner op i sit jokelaboratorie og inviterer lytteren indenfor i den kreative proces, der ligger bag, når stand-up komikere udvikler materiale. Oplev landets dygtigste komikere tage deres første spæde skridt henimod veludviklede stand-up bits, når de er på besøg i Wichmaskinen.

SKRÆMT!

SKRÆMT!

SKRÆMT! er en dansk podcast om… det uhyggelige, som ikke kan forklares. Det som giver os ALLE gåsehud. I hver episode dykker værterne, Nanna & Calisa, ned i uhyggelige emner og skræmmende beretninger. Uhhh…

På Stribe

På Stribe

På Stribe er podcasten, der tager true crime sager under luppen og dykker et smut ind i det mørke og uforståelige ved menneskeheden og vores fælles verden. Dertil en god portion sort humor, så det hele ikke bliver så mørkt.

Overskud

Overskud

Får du grus i øjnene, når bankrådgiveren taler om lån, investeringspuljer og pension, så er det her program for dig. Sammen med en række forskellige gæster giver værten, Sofie Østergaard, gode råd til dig, der gerne vil lære at investere og som ønsker at skabe mere værdi i dit liv.

Hva så?! forklarer alt

Hva så?! forklarer alt

Hver ONSDAG udkommer “Hva så?! forklarer alt”, hvor jeg, som titlen antyder har kastet mig ud i at forklare alt, i samarbejdet med forskere, astronomer, historiker, biologier og alle mulig andre kloge hoveder. Vi starter ved The Big Bang og så går rejsen ellers bare der udad.

De vilde engle

De vilde engle

De startede som en flok utilpassede unge mænd i efterkrigstidens USA og endte som grundlæggerne af klodens største motorcykel-imperium Hells Angels Motorcycle Club. Men hvem var de første vilde engle egentlig? Det – og meget mere – får du svaret på i denne kriminal-historiske podcast om de berømte, berygtede og barske medlemmer af Hells Angels MC.

Vin for begyndere

Vin for begyndere

Podcasten som hjælper dig med finde din personlige smag inden for vin og samtidig gør dig klogere på de dejlige dråber. Rigtig god lyttelyst!

Krimiland

Krimiland

Krimiland går bag om personer og kriminelle organisationer, som bliver ved med at skræmme og fascinere. Fra dommedagssekter til mafiaklaner, storpolitiske mordsager og hemmelige netværk.

Vært Kristoffer Lind udfolder hver uge de dramatiske historier og sammen med én udvalgt gæst undersøger, afliver og bekræfter de tidens store myter og konspirationer.

Afhørt

Afhørt

Afhørt er Ekstra Bladets aktuelle krimi-podcast. Hver uge vender vi ugens største historier med de journalister, der har dækket dem. Mangeårige kriminalreportere Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø er værter.

Det sidste måltid

Det sidste måltid

‘Hvad skal der stå i din nekrolog?’ Det noget morbide spørgsmål stiller vært Lærke Kløvedal, når hun hver uge inviterer en ny gæst med til bords. Sammen skriver de nekrologen og taler om det liv, som gæsten har levet. I ’Det sidste måltid’ er det gæsten, der vælger menuen. Det kan være retter, der rummer et særligt minde, smagen af barndom eller fantasien om det sidste måltid. Imens de bliver serveret af programmets faste kok Jonas, taler gæsten sig frem til, hvad der skal være det eftermæle, som ingen af os undslipper.

Tænk På...

Tænk På...

Tænk på… En podcast af Kathrine Fisker & Francisca Garsing. Lyt med hver fredag, når veninderne tager en casual snak, om alt det de tænker på – fra venskaber og kærlighed til guilty pleasures og alenetid.

ADHD Podcast med Manu Sareen

ADHD Podcast med Manu Sareen

Velkommen til ”ADHD Podcast med Manu Sareen.”  Han snakker i denne podcastserie med en række kendte danskere, eksperter, fagfolk samt familier og børn, om ADHD/ADD.

Her kan du få ny viden, svar på de store spørgsmål om ADHD.

Målet med denne podcast er at sprede viden og forståelse om ADHD og dele hans egne samt gæsters personlige oplevelser og perspektiver på livet med ADHD.

Han vil diskutere alt fra symptomer og behandlingsmuligheder til de udfordringer, som personer med ADHD står over for i hverdagen.

Manu Sareen er Formand for ADHD Foreningen og ADHD coach.

Attentionskabende medie

Et opsigtsvækkende medie, der gavner annonceerindring og den følelsesmæssige forbindelse til et budskab.

Tiltro til podcasts som medie

Lytterne er fans af programmet og dermed paraderne nede ift. kommercielle budskaber

Brugerne lytter aktivt

Brugerne vælger aktivt at lytte til podcast og oplever derfor forybelse, nærvær og koncentration

Kontakt os

Lyder podcastannoncering som noget for dig og din virksomhed? Så kontakt os på nedenstående kontaktformular.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.